Anbefalinger

"Jeg deltog i en udesidning i de fine områder ved Eskerod, hvor Lalla har sin praksis. Jeg oplevede Lalla som både lyttende og indsigtsfuld og havde generelt en rigtig positiv oplevelse. Er man interesseret i udesidning, er det uden tvivl de bedste rammer, jeg kunne have forestillet mig."
Cecilie Rafaelsen
"Jeg vil gerne give Lalla min aller varmeste anbefaling. 😊
Mødte Lalla for 5 år siden under en behandling. Jeg havde nogle forstrækninger mellem mine skulderblade og stærke smerte ude i armene, som jeg ikke kunne komme af med. Havde prøvet min sædvandelige kiropraktor, men det hjalp ikke.
Fik anbefalet NaturSund ved Lalla af en kollega. På dette tidspunkt var jeg så dårlig i min skulder og ryg, at jeg havde meget svært ved at passe mit arbejde, som er fysisk betinget. Efter 4 behandlinger hos Lalla var alle smerter væk. Har siden gået hos Lalla jævnligt, da jeg pga. mit arbejde løbende får problemer med mine skuldre og ryg. Altid med stor tilfredshed og gode behandlinger, som får min smerte væk.
Jeg giver derfor Lalla ved NaturSund min varmeste anbefaling."
Ole Jørgensen


"Jeg har været i fysioterapeutisk behandling med mine skuldre hos Lalla. Lalle arbejder dybt professionelt og dedikeret og kommer virkelig i dybden med de enkelte muskler.
Behandlingen foregår i en rolig, stressfri og tryg ramme, og Lallas holistiske tilgang - også med brug af akupunktur og blid berøring - gør, at man får mulighed for at få et større sammenhængende perspektiv på sin sygdomstilstand.

Jeg kan virkelig anbefale Lalla."
Jane Hovgaard
"Kære Lalla, tak for et super godt kursus i Krop, Kost og Qi! Det var både spændende og inspirerende at lære om den kinesiske medicins univers sammenholdt med vestlig medicin og kost,- og dejligt forfriskende at kombinere undervisningen med Qigong og akupressur. Det kan så absolut anbefales!"
Lærke Therese Andersen"Det er blevet lettere at være mig :-) jeg har fået kostvejledning hos Lalla, og har tabt 8 kg, spændt bæltet 7 cm ind, og skippet gluten, sukker og mælkeprodukter. Jeg har ikke haft det så godt i mange år. Tusind tak Lalla."
Anne Græsborg"Jeg har lige afsluttet behandling hos Lalla med et fint resultat. Det er et rart sted at komme, der er ro og man føler sig rigtig godt tilpas der."
Hanne Ovesen."I forbindelse med et projekt om stressbehandling deltog jeg i en række behandlinger hos Lalla. Det var som udgangspunkt akupunktur, men udviklede sig også til akupressur og moxabehandling, da jeg paradoksalt nok nogle gange har det rigtig svært med nåle. Lalla har en særlig evne til at fornemme, hvad man lige præcis har brug for den pågældende dag.
Perioden på 5 uger, hvor jeg fik behandlinger én gang om ugen, var i min eksamenslæseperiode på medicinstudiet, og stressniveauet var generelt højt da jeg startede hos Lalla.
Mine oplevelser i forbindelse med behandlingerne var meget positive. Efter hver behandling følte jeg mig mere emotionelt samlet, havde mere overskud og jeg fik derved bedre forudsætninger for at håndtere det tiltagende stressniveau i min hverdag, og udnytte det positivt. Min søvn blev ligeledes forbedret, og jeg havde lettere ved at finde ro og falde i søvn om aftenen.
På en måde var det som at blive ”nulstillet” mentalt efter hver behandling og der er ingen tvivl om, at Lallas behandlinger har haft en rigtig god effekt på mig."
Lone Melgaard Jeppesen

"Jeg deltog i naturretreatet ved efterårsjævndøgn i Thy Nationalpark!
Det var en fuldstændig magisk weekend med overnatning i shelter, mad over bål og fantastiske aktiviteter!
Lalla skabte et fokus på det kommende mørkes mange kvaliteter, ved blide og dejlige aktiviteter som trommerejse, stillevandring, Qigong og udesidning.
Retreatet blev holdt på et fantastisk sted med gode faciliteter. Derudover var forplejningen helt i top med hjemmebag og dejlige vegetariske retter 😋
Jeg giver retreatet topkarakter og skal helt sikkert med igen næste gang 🙏😍 "
Trine Schaldemose
"Jeg kan varmt anbefale Lalla, både til akupunktur og massage. Jeg har fået behandlinger for stress og søvnbesvær, og det har virkelig hjulpet mig. Lalla er meget omhyggelig og god til at lytte, hos hende er man i trygge hænder."
Linda Jensen"Det fungerer bare! Havde skinnebensbetændelse efter fodbold og fitness træning, som nu er kureret! God og meget professionel behandling, så jeg følte mig tryg ved at kaste mig ud i det!"

Anders Julius Klejs Jensen"Jeg har været meget glad for din behandling. Jeg føler, jeg har fået det bedre - jeg sover bedre om natten, og det går også bedre med hovedpinen. Desuden synes jeg, du er meget god til at lytte til det, der bliver sagt, så dine nye kunder har virkelig noget at glæde sig til."
Helga Sørensen"Jeg havde fået meget ondt i skulderen - så fik jeg en tid hos Lalla. Hun tog sig god tid. Efter den første behandling skulle jeg ikke tage piller mod smerte længere. Jeg var ude hos hende to gange, og så var jeg frisk igen."
Erling Mølholm Nielsen"Jeg kan på det varmeste anbefale Lalla. Jeg er midt i graviditet nr 2 og har begge gange haft store problemer med kvalme. I første graviditet brugte jeg ikke akupunktur, og det resulterede i, at jeg kastede op i ca. 6-7 måneder. I denne graviditet kunne jeg mærke, at det bar i samme retning, og jeg besluttede mig for at prøve noget alternativt. Lalla har hjulpet mig utrolig meget - både mindsket kvalmen samt gjort, at jeg næsten ikke har kastet op. Hun er dybdegående og grundig, og jeg følte mig i den grad i gode kompetente hænder. Skal klart bruge hende ved andre ikke-lægekrævende sygdomme eller en 3. graviditet."
Pil la Cour"Lalla samlede mine helbredelsesproblemer i et meget holistisk og virkningsfuldt behandlingsforløb.

Efter flere operationer og et behandlingsforløb, hvor jeg har haft daglige smerter og lavt energi niveau, har jeg nu fået (livs)energi igen. Smerterne - som jeg var begyndt at frygte ville være permanente - er reduceret kraftigt ja næsten væk.
Hos Lalla oplevede jeg et forløb, hvor Lalla (og hvor jeg var medbestemmende) tilrette lagde dagens behandling ud fra min fortælling om min helbredstilstand her og nu og generelt.
Med virkningsfuld massage fik jeg løst (nye og gamle) spændinger i arm og brystområde samt i ryg, nakke og kæbe, det reducerede smerterne kraftigt. Med akupunkturen oplevede jeg, at jeg fik min krops- og livsenergi tilbage. Jeg kan nu vedligeholde min krops smerte niveau og min livsenergi ved hjælp af Qi Gong. Qi Gong er nænsomt men virkningsfuldt. Jeg følger et hold ugentligt, hvor Lalla underviser, og jeg bruger dagligt de fremragende Qi Gongs undervisningsvideoer, som man får af Lalla ved at deltage på holdet. Alt i alt er det så skønt at mærke livet komme tilbage. Jeg kan varmt anbefale Lalla. Lalla er en absolut kompetent behandler."
Anni Østergaard Behrendt