Naturspirituel fordybelsesdag for større forbundethed og indre kraft

13. januar 2024 kl. 10-16 i Eskerod – kr. 600,-

Shamanistisk/ naturspirituel arbejdsdag ved bålet og i skoven:

Blandt andet med:   
Trommerejse (læs mere HER)

Medicinewalk (at rådslå med naturen gennem sansende vandring)

Talking Cirkel (en særlig måde at dele sine tanker og oplevelser på)


Tilmelding nødvendig på info@natursund.dk 
💚🥰🔥🌲🌨🌲🔥🥰💚

Skovkraft, naturkraft, åndelig kraft, ildens kraft, indre kraft... vi inspirerer hinanden i kredsen og kalder skoven og ånderne til hjælp gennem Medicinewalk, trommerejse og Talking Circle for at komme godt i gang med 2024 🙂🙂🙂

Det er mørk januar, måske snekoldt, måske bare vådt og smattet, eller... måske høj blå himmel og vintersol mellem de nøgne grene! Uanset vejret på dagen, vil vi søge naturens kraft og åndernes hjælp til at få energien til at flyde bedre i kroppen og få livskraften styrket i denne for mange lidt udfordrende tid!

Mange opfatter mørket og "den mørke tid" som en trussel, noget tungt og ubehageligt... Men der er masser af hjælp at hente i vintermørket og ved at "blive ven" med naturens rytmer og ro! Dagen her sigter mod at hjælpe dig med at favne vinterenergien, den læring og de rytmer, som ligger til os lige nu... mørket som vores ven, og eftertanken omkring, hvor det er vigtigst for os at bruge kræfterne lige nu, og hvor det er vigtigt at lade den indre ild brænde på lavt blus og overgive sig til hvilens og vinterdødens processer.

Vi bruger forskellige shamanistisk inspirerede teknikker, kalder ånderne til hjælp med tromme, sang, røgelse og rasle for at få den bedst mulige hjælp i vores individueller processer. Vi arbejder omkring bålet og i skoven, og der er mulighed for både tag over hovedet og varme til tæerne, hvis vejret bliver for udfordrende.

Du kan fint være med uden forudgående erfaring med det shamanistiske - vi forbereder os sammen, du bliver introduceret til de forskellige arbejdsformer og begreber, og det vigtigste er din lyst til og interesser for at udforske kontakten til naturen på en ny (og måske dybere) måde, end du før har prøvet 💚💚💚💚💚

Du kan læse mere om det shamanistisk inspirerede naturspirituelle arbejde og gaverne ved at være i naturen HER

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål!

Retur til kursusoversigt HER