Sommersolhverv, Årshjulet drejer; Praksisdag og Udesidning

22. - 23. juni fra kl. 12-12 i Hestehaveskoven ved Kalø Slotsruin, Rønde.

Pris kr. 1.000,-    (TILMELDING NØDVENDIG på info@natursund.dk)

Sommersolhverv falder i år d. 20. juni, og dét fejrer vi med en social hyggeaften hos NaturSund i Eskerod (se mere HER). Men i weekenden efter (lige før Sct. Hans), dykker vi helt ned i Sommersolhvervets kraft med en praksisdag i Hestehaveskoven efterfulgt af en udesidning i den fantastiske gamle skov, som blandt andet huser det 350 år gamle asketræ "Livstræet". Skoven har den der gamle "jeg har set det hele-energi" og er et skønt sted til fordybelse. Fra bålpladsen kan vi se over til Kalø slotsruin og nyde det stille hav og udsigten videre til bjergene på Mols :)Udesidning er en gammel tradition, hvor man efter grundig forberedelse sidder alene ude i naturen fra solnedgang til solopgang og åbner sig for den energi og de indsigter, som bliver tilbudt. En slags visionssøgning eller rådslagning med naturen, hvor alt, hvad du oplever, sanser og føler i de mørke timer, forstås som vejledning og svar på den intention/ den hensigt/ det spørgsmål, du har opsøgt naturen med. Og hvor vi derefter samles i kredsen for at dele og forstå nattens oplevelser omkring morgen-bål og varmende morgenmad, før det er tid til at hvile lidt ud... 
Læs evt. mere uddybende om udesidning HER

Vi udvider denne gang med en fordybende praksisdag inden udesidningen, og med mere tid til at arbejde med oplevelsen bagefter (efter et par timers hvil i den tidlige morgenstund). Det giver udesidningen en ekstra dimension, at der er så god tid til at møde skoven først og at arbejde sig ind på, hvilken intention, der er den rigtige at sidde ude med i den fortryllede sommernat!

Vi mødes kl. 12 lørdag og skilles igen søndag middag omkring kl 12, når vi har fået samlet godt op på nattens oplevelser. Jeg sørger for en grundig indføring i processen med tydelige rammer og vejledning, så alle kan være trygge og få en berigende og helt unik oplevelse med hjem, uanset om man er ude første gang eller har prøvet det før.

Er du i tvivl, om du kan sidde en hel nat, kan vi arrangere, at du laver en "light-udgave", hvor du sidder ca. 3 timer, og vi så laver en kort opsamling, før du lægger dig for natten. Næste dag deltager du så sammen med resten af gruppen igen :) 

Du kan læse mere om min tilgang til det shamanistiske og naturspiritualiteten HER, og du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.