Sommersolhverv, social hyggeaften

D. 20. juni 2024 kl. 17-21 hos NaturSund

Pris: Gratis :)

Tilmelding nødvendig på info@natursund.dk

Selvom en højtid falder på en arbejdsdag, kan vi jo godt mødes og fejre, at Solen står på sit aller højeste, at Årshjulet drejer og byder på en lang (forhåbnetlig dejlig) sommer foran os! Om lidt er det også Sct. Hans, men hvor dén tradition handler om at skræmme heksene væk, handler markeringen af Solhvervet (og de andre højtider i Årshjulet) om at fejre naturens rytmer, naturens ånd og kraft og vores egen forbundethed, - vores egne natursjæle :)

NaturSund lægger ramme til med bål og festlig stemning - alle tager lidt med til en fælles "tapas-menu" og drikkevarer til eget behov. Der er ikke noget program, jeg forestiller mig, at vi synger nogle af de sange, vi kender (hvilke vil du foreslå?), hyggespiser den medbragte kom-samme-mad, måske går en lille tur ned i den skønne aften-sommerskov... og ellers nyder bålet og slutter af med en lille solhvervsceremoni og bålspring :)

Du kan læse mere om sommersolhvervet HER.

Alle er velkomne, der behøves ingen forudsætninger - men der er grænser for, hvor mange, vi kan være, så tilmelding er nødvendig, selvom det er gratis :)