Udesidninger 2024

Kan du mærke lysten til at åbne dig for Naturens ånd og Kraft og søge kontakt og indsigt på en ny og inspirerende måde? 

At "sidde ude for visdom" er ikke nyt, tværtimod er det en meget gammel og gennemprøvet måde til at søge svar og kraft hos naturens ånder - men måske er det nyt for dig? Igen i år afholder NaturSund både en kort udgave, "Udesidning light" 4 timer i sommeraftenen, og tilbyder 2 muligheder for at sidde ude en hel nat, enten i skoven ved Eskerod eller i Hestehaveskoven ved Rønde og Kalø slotsruin (sidstnævnte bliver i relation til Sommersolhverv, som du kan læse mere om HER ) 
 

Der kommer mere konkret info med tiden, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu:

  • 1. juni "udesidning light" ved Eskerod kl. 20-24 eller hele natten til 2. juni kl. 8
  • 22.-23. juni dagskursus og hel nats udesidning i Hestehaveskoven ved Rønde.

Uanset om du er erfaren i det naturspirituelle arbejde, eller det er helt nyt for dig, er du velkommen i kredsen. Der bliver grundig introduktion til processerne, så alle trygt kan åbne til sjælens mere sårbare sider, lytte til naturens kalden og finde mod til at gå med den urgamle længsel efter at høre til, være forbundet og føle sig mødt!


En tidligere deltager skrev:

"Jeg deltog i en udesidning i de fine områder ved Eskerod, hvor Lalla har sin praksis. Jeg oplevede Lalla som både lyttende og indsigtsfuld og havde generelt en rigtig positiv oplevelse. Er man interesseret i udesidning, er det uden tvivl de bedste rammer, jeg kunne have forestillet mig."
Cecilie.


Fra maj 2023 "Udesidning light" har to andre deltagere skrevet følgende:
"Vil bare sige dig TAK for at “holde rummet” forrige fredag. Visionssøgning eller Udesidning er helt tydeligt, SÅ meget mig. Mere end forventet (trods store forventninger) så dette vil være noget jeg vil bruge på min spirituelle vej fremadrettet."  og

"T
ak for en magisk aften, i din smukke have, bålet og skoven. At sidde der i tusmørket og opleve dagen falde til ro, stjernerne og den fulde måne i glimt bag skyerne, var en vidunderlig oplevelse. Du havde tilrettelagt det så godt for os, så vi var vel forberedt på aftenens forløb. Jeg kørte hjem, med glæde og lethed. Og har megen lyst til, at være med igen"

Du kan læse mere om, hvad udesidning er HER