Profil og motivation

Min baggrund

Min faglige baggrund for at drive NaturSund:

Uddannet fysioterapeut (arbejder især med stabilitet, styrke, balance, åndedræt, udspænding, afspænding og kropsbevidsthed, og smertebehandling kombineres ofte med massage)

Uddannet akupunktør fra AkupunkturAkademiet (bruger akupunktur ud fra traditionel kinesisk medicin og kombinerer med tryk på punkter, brug af cupping, kinesisk kostlære og Qi gong) 

Certificeret Qi gong instruktør fra AkupunkturAkademiet (underviser primært i Bamai Qi gong/medicinsk Qi gong, Tai chi 18 Qi gong, Shen zhen Qi gong)

Uddannet kostvejleder fra Kostakademiet
(Basisviden om kost, næringsstoffer og forskellige "diæter" men også indgående viden om fordøjelsen og om, hvordan kosten påvirker hormonsystem og nervesystem og derigennem har stor betydning for udvikling eller "heling" af mange forskellige lidelser)

Selvlært naturterapeut (bruger fysisk naturens rum til især at arbejde med åndedræt, stabilitet og balance, nærværstræning, grounding og afspænding. Tager på et mere følelsesmæssigt/spirituelt plan udgangspunkt i en shamanistisk tilgang (at alt liv er besjælet) med naturen som inspirator, samtalepartner, åndehul, og rum for at opleve "forbundethed"/mening)


Jeg har mange års bred erfaring som fysioterapeut (ældreområdet, træningscenter, underviser) og fra 6 års ansættelse i psykiatrien samt 1 år som underviser på Livsstilshøjskolen i Gudum. Derudover er jeg siden 2014 indehaver af egen klinik baseret på akupunktur, fysioterapi, kostvejledning, naturterapi og kursusvirksomhed – registreret ved Styrelsen for patientsikkerhed. 

På det helt personlige plan, har jeg dyb erfaring med ”bump på livets vej”, med behovet for at blive mødt og nødvendigheden af at lære at tage bedre vare på sig selv i eget tempo, ét skridt ad gangen... Krop og psyke spiller hele tiden sammen, og vi skal hver i sær finde en vej, hvor udfordringer og ressourcer passer sammen - og lære både os selv og vores omgivelser at respektere den vej. Mine egne erfaringer og processer betyder, at jeg har blik for den balance og gerne hjælper dig med at finde din egen!
Døjer du med sygdom, smerter, rumlen i maven, søvnløshed, stress eller andet?

- NaturSund har særligt gode resultater ved stresstilstande, ved smerteproblematikker (spændingshovedpine (nakke-kæbe), rygsmerter, "akutte" smerter som fx hælspore og tennisalbue) og ved problemer med fordøjelsen.

Eller søger du ny inspiration og hjælp til at tage bedre vare på dig selv i hverdagen?

-
NaturSund tilbyder undersøgende samtale og værktøjer til at skabe forandring og forbedring for lige netop dig i lige netop din situation.


Motivation

Min drivkraft bag NaturSund er, at jeg så mange gange har mødt mennesker, som har udviklet ubalancer og smerter eller andre problemer, som kunne have været forebygget. Det er spild af både lidelse og penge - derfor ønsker jeg at hjælpe med min viden og indsigt, både gennem behandling og undervisning.

Smerter, og andre problemer med fx søvn eller fordøjelse er tegn på ubalance. Det kan nogle gange håndteres rent fysisk, andre gange er det vigtigt at se lidt dybere bag symptomerne. Behandling, samtale, træning eller shamanistisk fordybelse, du vælger naturligvis selv, hvad der er rigtigt for dig! Vi kan alle gøre noget selv for vores egen trivsel og egen sundhed nu og i fremtiden. Det er vigtigt at gøre det i tide, før uheldige vaner bliver til mistrivsel og sygdom, og jeg vejleder dig gerne så godt som muligt!

Dét er altid fokus for mit arbejde; vi tager udgangspunkt i dine oplevelser og problematikker og vælger fra værktøjskassen den tilgang, som passer bedst til dig og din situation lige nu... uanset om det er ren behandling, fx akupunktur, eller det bliver en blanding af øvelser, kostvejledning, massage eller noget helt fjerde. Se mulighederne her

Ved behandling aftaler vi individuel indsats og mål i fællesskab, og du får med større selvindsigt og nye redskaber en god mulighed for selv at fastholde de positive forandringer fremover. På hold og kurser kan du drage nytte af andres erfaringer og input. Har du smerter eller brug for bedre fodfæste, mere energi og flow i kroppen eller måske bare et løft til humøret? Kontakten til naturen og forståelsen af naturens betydning for os mennesker kan være en kæmpe hjælp i den proces, og klinikken tilbyder derfor også både træning og terapi i naturen. Den shamanistiske vinkel er som en ”ekstra dimension” til det, hvor vi arbejder med at tilkalde og åbne os for det, jeg kalder ”naturspiritualiteten”. Du vælger, hvad der giver bedst mening for dig og din situation!

Forandring kan være svær, men vejen mod et sundere liv starter med dit første skridt.

Hver positiv ændring, du laver - stor eller lille – vil gøre en forskel i din krop og plante nye sunde frø i dit energisystem, din krop og dit liv!