Velkommen til Natursund

Døjer du med sygdom, smerter, rumlen i maven, søvnløshed, stress eller andet?
Eller søger du ny inspiration og hjælp til at tage bedre vare på dig selv i hverdagen?


NaturSund tilbyder både forebyggelse og behandling med et holistisk perspektiv, hvor den naturvidenskabelige og den alternative sundhedstilgang går hånd i hånd – altid ud fra en god snak, hvor vi sammen sætter mål for din behandling eller proces.

NaturSund handler om at finde veje til at få det bedre – og at lede efter de måder, hvor vi hver især bedst kan gøre noget godt for os selv og tage nye skridt mod et sundere og dermed gladere liv. Med akupunkturbehandling, fysioterapi, kostændringer, afspænding, træning, ny viden, forebyggelse eller hvad der nu er mest relevant her og nu. Kontakten til naturen og forståelsen af naturens betydning for os mennesker kan være en kæmpe hjælp i den proces, og klinikken tilbyder derfor også både træning og terapi i naturen. I ”kravlegård” med bål og shelter i haven i Eskerod og ”i det fri” i naturen omkring os ved skov og hav.

Drømmen bag NaturSund er at hjælpe flere mennesker til at forholde sig mere aktivt og realistisk til deres eget liv, egen trivsel og egen sundhed nu og i fremtiden. Og at gøre det i tide, før uheldige vaner bliver til mistrivsel og sygdom!
Den drøm er altid fokus for mit arbejde; vi tager udgangspunkt i dine oplevelser og problematikker og vælger fra ”værktøjskassen” den tilgang, som passer bedst til dig og din situation lige nu!


På hold og kurser kan du drage nytte af andres erfaringer og input. Ved behandling aftaler vi individuel indsats og mål i fællesskab, og du får med større selvindsigt og nye redskaber en god mulighed for selv at fastholde de positive forandringer fremover.

Forandring kan være svær, men vejen mod et sundere liv starter med dit første skridt.

Hver positiv ændring, du laver - stor eller lille – vil gøre en forskel i din krop og plante nye sunde frø i dit energisystem, din krop og dit liv!